Πρώτο τουρνουά στη σεζόν 2017-18!

Η εκκίνηση της νέας σεζόν έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο (9 και 10 Σεπτεμβρίου), με τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά «Acropolis Grand Prix» στο οποίο η ομάδας μας έδωσε δυναμικό παρών.

Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, διεξήχθη ως είθισται το ατομικό Open, το οποίο κατέκτησε o Μαλτέζος Μάσιμο Κρεμόνα επικρατώντας στον τελικό του Σπύρου Χατζάρα.

Για την ομάδα της Γλυφάδας, είχαμε πέντε συμμετοχές με καλύτερη αυτή του Βασίλη Μανωλούλη ο οποίος αποκλείστηκε στα μπαράζ για την πρόκριση στους 32 του τουρνουά. Οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές μας ήταν οι Χρήστος Κουριδάκης, Δημήτρης Τζιωρτζιώτης, Γιώργος Γκολέμης και Παναγιώτης Τσιάκαλος που αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων.

Την Κυριακή, η Γλυφάδα έδωσε το παρών με τρεις ομάδες. Η Glyfada United A’, που αποτελούταν από τους Βασίλη Μανωλούλη, Δημήτρη Πατρινό, Χρήστο Κουριδάκη, Μανούσο Μακρυδάκη, Αχιλλέα Μπογδανίδη και Δημήτρη Τζιωρτζιώτη, έφτασε στην οκτάδα του τουρνουά, όπου και αποκλείστηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά, Falcons.

Η δεύτερη ομάδα της Γλυφάδας, αποτελούμενη από τους Χάρη Χασουλίδη, Γιώργο Γκολέμη, Δημήτρη Λάγιο, Κώστα Αποστολίδη και Γιάννη Ποθητό, όπως επίσης και η τρίτη ομάδα του συλλόγου (αποτελούμενη από τους Γιάννη Χασουλίδη, Αντρέα Ντέρο, Δαμιανό Πολυχρονίδη και Παναγιώτη Τσιάκαλο) αποκλείστηκαν στη φάση του ομίλου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Glyfada United για τη συμμετοχή και την προσπάθεια που κατέβαλλαν!