Σε ρηχά νερά στην Ηλιούπολη...

Το περασμένο Σαββατoκύριακο (11-12 Νοεμβρίου) διεξήχθη στις εγκαταστάσεις των Roligans Ηλιούπολης το International Open της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια μεγάλη διάκριση για την ομάδα μας.

Στο Open που έγινε το Σάββατο αγωνίστηκαν έξι αθλητές της Glyfada United. Οι πέντε εξ αυτών αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων, με τον Δημήτρη Πατρινό να χάνει στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τα μπαράζ.

Εκεί έδωσε το παρών ο Βασίλης Μανωλούλης σημειώνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο. Ωστόσο, στο μπαράζ για την πρόκριση στους «16» ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τον Θανάση Μπάρτζη και έτσι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα.

Η παρουσία των αθλητών μας:
Μανωλούλης (μπαράζ)
Κουριδάκης (όμιλοι)
Αποστολίδης (όμιλοι)
Πατρινός (όμιλοι)
Ποθητός (όμιλοι)
Τσιάκαλος (όμιλοι)

Στο ομαδικό της Κυριακής η Glyfada United κατέβηκε με δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα του συλλόγου, παρά τις μαχητικές εμφανίσεις, δεν μπόρεσε να προχωρήσει πέραν της φάσης των ομίλων ενώ η δεύτερη ομάδα γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αποκλείστηκε, σε ένα ματς όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Αλέξανδρος Κοντορούχας. Για την ιστορία, η πρώτη ομάδα αποτελούταν από τους Βασίλη Μανωλούλη, Δημήτρη Πατρινό, Χρήστο Κουριδάκη, Μανούσο Μακρυδάκη και Αχιλλέα Μπογδανίδη, ενώ η δεύτερη από τους Χάρη Χασουλίδη, Γιώργο Γκολέμη, Δημήτρη Κολοβό, Ανδρέα Ντέρο, Παναγιώτη Τσιάκαλο και Αλέξανδρο Κοντορούχα.

Ανεξαρτήτου της μέτριας συνολικά παρουσίας που είχε η Glyfada United αυτό το διήμερο, είναι δεδομένο ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν. Είναι πολύ σημαντικό το να δίνουμε το παρών σε όσο το δυνατό περισσότερα τουρνουά, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Η παρουσία και οι προσπάθειες των παιδιών αυτό το διήμερο είναι σημεία άξια αναφοράς και είναι σίγουρο ότι θα συνοδευτούν πολύ σύντομα και με θετικά αποτελέσματα.

 

* Φωτογραφίες από το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ομάδα μας στο facebook